Maskinstyring

Med maskinstyring blir det med ett langt enklere å få gode resultater for arbeidet på bygge- og anleggsplassen.

Maskinstyring gir et godt inntrykk av bedriften

Maskinstyring vil uten tvil gjøre det lettere å utføre arbeidet etter planene, men det å ha høymoderne geomatikk-utstyr på plass er også med på å skape et mer profesjonelt inntrykk av deg som bedrift. Det riktige utstyret har en bedre kvalitet og innebærer også flere smarte løsninger under anlegg- og byggearbeidet. Som ansvarlig for anlegg- eller byggeprosjektet vil du ved hjelp av maskinstyring kunne være bedre forberedt på jobben du skal gjøre i tillegg til at du kan utføre større deler av arbeidet på egenhånd.

Det blir også stadig strengere krav til dokumentasjon for arbeid som foregår på anlegg- og byggeplasser. Med maskinstyring og gode kommunikasjonssystemer har du fleksible løsninger for dokumentasjon av arbeidet som blir gjort.

Maskinstyring når du trenger det!

Har du kun behov for maskinstyring til en bestemt periode? Lei utstyr fra oss! Vi skaffer det maskinstyringssystemet du ønsker. Geo Rental med sine samarbeidspartnere har lang erfaring med maskinstyring, og hjelper deg i prosessen. Kanskje har du fått ett oppdrag der oppdragsgiver krever at du har GPS på maskinen din. Da kontakter du oss, så fikser vi det!

Dersom du ønsker kan vi også hjelpe deg med alt fra prosjektering av filer til sortering og behandling av asbuilt data.

Ta kontakt i dag om du ønsker å leie ditt maskinstyringsanlegg av oss!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Dataflyt, kurs, maskinstyring eller leie av instrumenter?